Denní menu

Středa 21.2.        

Polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi   25,- / 35,-
150g Flank steak s fazolkami a restovanými brambůrkami   159,-
Vepřový plátek v bramboráku se zelným salátem s křenem 115,-
Tortilla plněná kuřecím masem, zeleninou a zakysanou smetanou 115,-
Halušky s uzeným masem a zelím 95,-
Míchaný zeleninový salát se smaženými sýrovými nugety
a hořčičným dresingem 105,-

Čtvrtek 22.2.

Polévka: Francouzská cibulačka s pavézou   25,- / 35,-
Burrito s hovězím masem, zakysaná smetana, salsa   115,-
Pikantní vepřové nudličky s jalapeňos a mexickou rýží 115,-
Kuřecí filírovaný steak podávaný na míchaném
zeleném salátu s černými fazolemi 115,-
200g Čerstvá treska tmavá pečená s cherry rajčátky,
bramborová kaše a máslový hrášek 155,-
Smažený eidam s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou 95,-

Pátek 23.2.

Polévka: Žampionový krém s česnekovými krutony    25,- / 35,-
Lasagne Bolognese al forno s parmazánem   125,-
Moravský vrabec, dušené zelí, houskový knedlík 105,-
Kuřecí nudličky na kari a pórku s basmati rýží 115,-
200g Domácí sekaná s bramborovou kaší a okurkovým salátem 115,-
Quesadillas se sýrem, salsou a zakysanou smetanou 105,-